11 mar 2011, 19:54

Понеделник 

  Poesía
489 0 1

 

 

 

Понеделник

В еднакви рамки подреден

 

Когато се спускам надолу

По стълбите на тягостен ден

Съм самотно провлачен

И в слушалките някой ми се смее

 

Но аз не бързам за никъде

Защото не искам да се изгубя

 

Понеделник

А е толкова хубаво

 

7 март 2011

 

 

 

 

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??