8 ene 2007, 13:46

Понесена 

  Poesía
388 0 4

Караш ме да
предвкусвам
бъдещето и ми
даряваш свободата
да творя.
Обичаш ме
повече от всичко,
и затова летя.
Искам да не
спира чувството
в мен -
да продължа
да го усещам
отново и отново.
И така да се
понеса в
спокойното
пространство.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??