28 jul 2013, 14:45

Понякога 

  Poesía » Otra
417 0 2

Понякога изглеждам раздвоена.

Отчаяно намразвам се сама.

И няма място в цялата вселена,

където да съм истински добра.

 

Понякога сърцето ме напуска.

От мен душата тръгва си дори.

И иска ми се да натисна спусъка,

по дяволите всичко да върви...

 

Добре че (пак понякога обаче)

и любовта внезапно ме връхлита.

Летя, танцувам, смея се и плача...

Светът е мой. Живея сред звездите...

 

А после падам... Сигурно видяхте

по тъмно нежната ми звездна диря

и нещо хубаво  си пожелахте...

Мечтата ви изпълнила, умирам.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??