31 mar 2014, 0:06

Понякога 

  Poesía
308 0 1

Понякога ще спирам тук,
в очите ти да видя всичко,
потъвайки във твоя скут
и отново ще ти бъда хищник.

Останеш ли във моя плен
и във буйните любовни страсти,
ще подпаля и душата в мен,
умирайки след всяко "здрасти".

Понякога ще бродя в дух,
обзет от мрачните ми сили
и за болките ще бъда глух,
прости... ти все не си простила!



© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??