30 dic 2013, 0:51

Понякога 

  Poesía » Filosófica
361 0 0

Понякога се случва да си сам.

Понякога се случва никой да си нямаш.

Така ли ще е вечно аз не знам,

но знам, че грешно е все сам да си останеш.

 

Понякога оставаш неразбран.

Понякога ти се надсмиват.

Боли те може би, че пак си сам,

самите хора бързо си отиват.

© Христо Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??