Понякога се случва да си сам.
Понякога се случва никой да си нямаш.
Така ли ще е вечно аз не знам,
но знам, че грешно е все сам да си останеш.
Понякога оставаш неразбран.
Понякога ти се надсмиват.
Боли те може би, че пак си сам,
самите хора бързо си отиват.
© Христо Йорданов All rights reserved.