20 nov 2008, 23:08

Понякога... 

  Poesía » De amor
581 0 1

Понякога не чуваш ли в нощта

как някой вика теб сама,

тогава не протягаш ли ръка

да хванеш бягащия миг,

но той отново се изплъзва

и пак усещаш празнота.

 

Не си готова... за това...

 

 

© Антон Мхххххххх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??