11 oct 2011, 15:32

Понякога словата ми не стигат... 

  Poesía » De amor
531 0 5

Понякога словата ми не стигат,
макар в слова да те вградих.
Изпях те като чучулига
и като грях те опростих.


Понякога словата ми не стигат,
поради някаква боязън да те изрекат.
Една любов в сърцата се издига,
ако думите не я снизят.

© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??