13 mar 2011, 17:28

Понякога съм разноцветна вода 

  Poesía » De amor
569 0 6

Понякога съм разноцветна вода

Понякога съм разноцветна вода -
сменям вълните си в цветове.
Бляскам синя капка в дъжда
от тъжен облак в сиво небе.

Когато мъката с болка расте,
стичам се бистра и бяла сълза.
Червена капка кръв съм в сърце,
щом съм пленена от любовта.

Всеки може черната вода  да съзре,
кога мрежите хвърля у мен ревността.
Cтавам жълта, всичко в мен се тресе,
ако обгърнa с трептящи ръце страха.

Розова съм за щастието, щом ме позове.
 Такава съм - аз съм  само вода
и сменям съдбовно своите цветове,
подобно пъстра  река. Аз съм само жена.

© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??