... понякога си спомням колко много те обичах
и капят от очите ми сълзи...
Името ти хиляди пъти до втръсване изричах,
а ти живота ми изпепели...
... понякога искам пак да ме прегърнеш -
тогава, когато светът ми се разпада...
Гледам към вратата и чакам да се върнеш,
защото без теб сърцето ми просто го няма...
... понякога копнея само за едно докосване,
което да преобърне всичко в мен...
Все разминаваме се и вечно се догонваме,
сякаш завинаги останали сме в плен...
... понякога дори забравям, че си Минало,
забравям, че вече не съм част от теб...
Всичко мое е някъде изгубено -
дано пак да го намеря някой ден...
© Инна Todos los derechos reservados
Търси и вярвай!
Поздравления!