21.11.2009 г., 22:14 ч.

... понякога забравям... че си минало... 

  Поезия
682 0 1

... понякога си спомням колко много те обичах

и капят от очите ми сълзи...

Името ти хиляди пъти до втръсване изричах,

а ти живота ми изпепели...

 

 

... понякога искам пак да ме прегърнеш -

тогава, когато светът ми се разпада...

Гледам към вратата и чакам да се върнеш,

защото без теб сърцето ми просто го няма...

 

 

... понякога копнея само за едно докосване,

което да преобърне всичко в мен...

Все разминаваме се и вечно се догонваме,

сякаш завинаги останали сме в плен...

 

 

... понякога дори забравям, че си Минало,

забравям, че вече не съм част от теб...

Всичко мое е някъде изгубено -

дано пак да го намеря някой ден...

 

 

 

 

 

 

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??