Пораснали деца
Животът ни е с образ на светулка,
за миг запален, ще изгасне отведнъж,
но спомените силни, изживяни,
в сърцето си завинаги задръж.
За детския ни смях и за мечтите,
за обичта и грешките неволни,
за любовта и за лъчите,
и за хората край нас околни.
Богати сме, че сме живели,
макар понякога и на шега,
и на тъгата в лицето сме се смели,
но вече сме пораснали деца.
00:45 ч
15.08.08
© Надежда Todos los derechos reservados