Сини очички, рошав перчем
слънце в косите,усмивка в душата
тича,подскача и весело вика
мойто юначе се Сашко нарича!
В месец ноември,то се роди
порасна и вече думи реди
На колко години, Саше, си ти
" На 3 бабо, а ти?
Брей, че голямо юначе си имам
с усмивка погалвам го аз,
а баба си за годините не питай
не мога да ги сметна от раз.
© Дафина Николова Todos los derechos reservados