14 sept 2007, 20:03

Поредната единствена 

  Poesía
986 0 3
И отново си с него. Е, и?
С това може да се похвалят
доста заблудени душици като теб.
Казвам го от опит!
И аз бях хлътнала жестоко, 
и на мен ми се кълнеше във вечна любов.
Но разбрах едно, не трябва да му вярвам.
Той не е роден за да обича!
Той не е момче сериозно,
а просто онзи заклет женкар,
който презира любовта
и вярва само в изкушенията на плътта.
Затуй оставих го, това стори и ти.
Обича те? Това е само за нощта,
докато омръзнеш му като другите
и после отново към поредната единствена.
Мрази го, както правя аз, дори само на думи.
Повярвай, това ще те спаси.
По този начин ще запазиш своето сърце.
Побързай, да не стане късно!

© Камелчето Първановска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??