27 feb 2013, 13:35

Поредното грозно петно на паважа 

  Poesía
291 0 1

На мъката грозните крака
мога да строша.
От крилете ù грациозни
как да я лиша?
На неизвървения път
ще я овъргалям в калта,
на безнадеждния поглед
ще я изгоря в пепелта.
С усмивка зъбата
ще я задуша,
ще я стисна за врата,
ще ù изпея песента.

С целувка пияна
ще я размажа,
поредното грозно петно
на паважа.
Ще я изхвърля разделно
като отпадък.
И ще разцъфна в миг
безпаметно сладък.

Мръсните спомени
ще сдъвча със зъби.
Ще ги натъпча
в безплодни утроби.
Неродени ще ги заключа
в гробове сиротни. 
С ужасни прокоби.

 

 

© Генка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??