28 mar 2008, 13:54

поредното тъпо стихче  

  Poesía
932 0 4

Дъжд вали
Валят сълзи
Последен на спирката стоиш

Дъжд вали
Валят съдби
Сред празни улици вървиш

Самотни хора
Сам сред хора
С болка времето броиш

Самотни чувства
Всичко хубаво напуска
Над мъртвото си тяло бдиш

 

 

© Борислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??