9 may 2010, 19:51

Пощада 

  Poesía » Otra
465 0 0

Боже, моля, пощади,

минусовите температури отпрати,

народа от бедствия Пази,

нивите посевите стопли.

 

Немощни, слаби сме,

молим те, помогни.

Злото далече прати.

С добро ни благослови.

 

Нека станем различни.

Не каквито сме били.

Така само ще се радваме

на безкрайни Божии добрини.

 

Тебе се надеем, Боже,

Син на Всевишния Бог.

В Теб е силата, милостта.

Молим те, помогни.

 

 

Дар от небе

© Доми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??