Изгряващо – туптящо,
огнено – безметежно,
окрилящо – закрилящо
сияние…
Огнена звезда – синя луна,
и майката природа – ехти,
вибрира – чудни звуци
за живот…
Любов – лекокрила птица,
извор – Надежда,
Вяра в сърце човешко.
Амин!
12.01.10г.
© Сириус Надежда Todos los derechos reservados