16.01.2010 г., 14:41 ч.

Послание 

  Поезия » Философска
590 0 10

Изгряващо – туптящо,
огнено – безметежно,
окрилящо – закрилящо
сияние…

Огнена звезда – синя луна,
и майката природа – ехти,
вибрира – чудни звуци
за живот…

Любов – лекокрила птица,
извор – Надежда, 
Вяра в сърце човешко.
Амин!

 

 

12.01.10г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??