11 mar 2022, 22:04

Послание за смъртта - аристократката 

  Poesía » Verso libre
249 0 0

А онази със косата напоследък
не спира да пише ми на лично
в месинжера дяволит
на лично иска ми душата
възпитана е
чест и почитания за което сестро
дори и тука ме намери
и тука не намери адова принцесо моя
обаче ще ви се наложи почакате мадам
защото ако пусна есемес на господа
дъртият ви кльощав задник
ще запее на фалцет

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??