Колко кратък е животът,
на една ръка смъртта,
трудно носим си хомота,
а се давим в завистта!
Всеки ден е шанс, надежда,
малко знаят го, уви,
и съдбата ни подвежда
да не бъдем смели ний!
За любов говорим трудно
и страхливо се държим,
а сърцето тръпне будно,
как ли ще го озаптим?!
Време вече не остана,
не изпускай този шанс!
Всичко друго е измама,
каня те - последния е танц...
© Nina Toshich Todos los derechos reservados