-Човека е мъртъв!
Мисълта е бездната.
Сноп от алчни цели,вехтории
...в мрежата са
Човека е мъртъв!
-Очите им ги няма?
-Лежат в гроб!
Всичките в куп.
Дрънкулки,парцали в ръцете
...в земята са
Човека е мъртъв!
© Жельо Todos los derechos reservados