18.09.2016 г., 15:30 ч.

Обаждане от Земята 

  Поезия » Философска
496 0 0

-Човека е мъртъв!
Мисълта е бездната.
Сноп от алчни цели,вехтории
...в мрежата са
Човека е мъртъв!


-Очите им ги няма?
 

-Лежат в гроб! 
Всичките в куп.
Дрънкулки,парцали в ръцете
...в земята са
Човека е мъртъв!

© Жельо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??