Точно преди края,
когато постави ново начало.
Замрази ефекта с огън
- огъня на вечната битка,
бушуваща в теб.
Обяви война на тъмнината,
твоето обежище и дом.
Търсеше избавление в опиата,
а той дори не бе подслон.
Изправи се самичък срещу всички.
Знаеше, че ще те победят
и все пак опита.
Никой не ти каза, нали?
Ти дори не беше вяра,
оповаващ се на омразата скрита.
Търсеше истината за причина,
а дори нямаше такава.
Набеден от всички наоколо...
следващи сляпата си вяра.
© Стеси Todos los derechos reservados