12 feb 2007, 14:19

Последна битка 

  Poesía
581 0 1

"посвещавам този стих на един
човек, който върна светлината в
Сърцето ми...
Това е за теб, Диди"


Нека бъде миг за нас, но вечен,
нека светлината вдъхна в твоите очи
и един свят без болка и тъга
на Сърцето ти днес да подаря, без да
               ... искам нищо аз в отплата.

Бъди до мен сега и тук,
и аз ще бъда с теб, отвъд зората,
готов да рухна аз дори до теб,
ако такава е цената да върна усмивката
                   ... в душата ти на Ангел.

Нека бъдем неразделни, готови да се борим,
и така всяка болка от нас далеч ще бяга,
а ръцете ни не ще откъснат се една от друга,
когато пред живота се изправим и с усмивка
                                 ... победим.

© Пламен Йовчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??