24 mar 2013, 20:44

Последна среща 

  Poesía » De amor
621 0 1

Последна среща

 

 

Умирам със сълзи в очите,

но не затуй, че се страхувам от смъртта...

А само и единствено заради тебе,

затуй, че ме остави ти сама.

 

Топя се като сняг от слънце,

угасвам като падаща звезда, но

ето, че за тебе непрестанно мисля,

умирайки с името ти на уста...

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??