Последна среща
Умирам със сълзи в очите,
но не затуй, че се страхувам от смъртта...
А само и единствено заради тебе,
затуй, че ме остави ти сама.
Топя се като сняг от слънце,
угасвам като падаща звезда, но
ето, че за тебе непрестанно мисля,
умирайки с името ти на уста...
© Ива All rights reserved.