26 feb 2008, 7:21

Последна среща 

  Poesía » De amor
539 0 1


Погледни ме, не, не съм различна,
такава съм си, както ме познаваш -
и смелостта ми е каквато беше -
променя ли се нещо, дето липсва?
 
Помогни ми, пак пред кръстопът съм,
да тръгна искам аз по вярната пътека.
Път към щастието искам да открия,
но щастие без тебе - това какво е?
 
Наивна ли съм? Може би така е,
търся истината, където май я няма...
Сто лъжи открих до днес по пътя
и в какво да вярвам - ти кажи ми!

 

Тръгвай си, не искам да се спираш,
милион километри нека ни разделят.
Даже сто години на Земята да живеем,
тази вечер имаш само ти да се разкаеш.

 

24.02. - 26. 02. 2008 г.

© Александра Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??