12 oct 2008, 21:57

Последни думи 

  Poesía » De amor
592 0 3
 

Последните думи, които ми каза,

запомних... те бяха убийствено верни.

С кротък изказ и болка показа

смисъла губен из мигове черни.

 

И погледа помня - погубващо твой -

от доброта замъглен, от обич пламтящ.

Уморен от прошки, да дири покой

от всеки миг любовен реален и наш.

 

Ръцете студени, изтръпнали пръсти,

докоснах в копнежа по твоята страст.

Но колко различни са - мене разтърси,

похарчил бях всичко от горяло в нас.

 

Безпомощен бях и жалък... в мълчание.

Думите изневеряваха в този момент.

Дали съм бил за твой грях наказание

или просто съдбовен лош инцидент?

 

Късно бе за обещания, за вяра, за сълзи.

Знаех, всичко свършва, ала краят

е началото на мисли, болка и „дали",

в опит да си простя  и да се разкая.

© Калоян Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??