Тази вечер бе последна...
Свърши вече моето търпение!
Всичко скъпи, бе прекрасно,
но приключвай с твойто представление...
Ролята ми бе ужасна
и отрупана с презрение.
Тиквата не стана пак каляска,
любовта оказа се видение...
Тази вечер бе последна...
Няма даже капчица съмнение!
С твоите лъжи ужасни
не събуждаш даже и вълнение...
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados
Лейди, Пуетри, Майче и Зорница.
Радвам се, че прочетохте и оценихте моя стих.