12 dic 2010, 22:24

Посока 

  Poesía » De amor
494 0 0

Влез в тоз канал на Любовта,

стани симфония безкрайна,

свири на струните на своята Душа,

стани ти таз спирала -

върти се вихрен танц на нощни пеперуди

около газена лампа -

за тях е слънце тя.

© Есфир Асфар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??