Dec 12, 2010, 10:24 PM

Посока 

  Poetry » Love
493 0 0

Влез в тоз канал на Любовта,

стани симфония безкрайна,

свири на струните на своята Душа,

стани ти таз спирала -

върти се вихрен танц на нощни пеперуди

около газена лампа -

за тях е слънце тя.

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??