ПОСОКИ
Може би приличаше на пролет -
от думите ни вишните цъфтяха.
Люляците правеха пътеки
и всичките посоки Лято бяха...
Може би приличаха на пролет
синьото, зеленото на дните?
Може би,
но днес забърква Есента боите...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Хубаво, че поне посоките могат да бъдат летни във всеки сезон...