5 nov 2006, 10:03

Постепенно се влюбих 

  Poesía
661 0 3

Минаваха бавно дните,
постепенно влюбих се аз,
от невинно приятелство
нещо повече исках аз.
*
Сега всеки ден,всеки час,
искам да чувам твоя глас
и нека не бъде само аз
нека да има нас!
*
Но дали и твойто сърце
иска да бъдем заедно?
Ужасно много искам да те прегърна,целуна,
но дали няма по пътя да се спъна..
*
Питам се как може
да съм толкова влюбен,
как може от любов да съм
така зверски погубен?
*
Но щом сетя се,
че тебе аз обичам
само луда обич
мога да изричам!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??