4 ene 2007, 12:49

ПОСТЪПАТЕЛНО 

  Poesía
965 0 4


    
        ПОСТЪПАТЕЛНО

 

 

Последен лист от календара,

ненужен, бавно се отрони.

И тази свърши се, вече е стара,

и… старата е само спомен.

 

Събуждаш се и пак прегряваш,

от новите мечти подгонен.

Със календара се надбягваш,

защото старата е само спомен.

 

Загледан на безкрая в дните,

увлечен във водовъртеж огромен,

поискай Новата да е честита,

отминалата си остава спомен…

 

И радостта при теб долита

със миг прекрасен и изконен.

Надежда имаш да опиташ.

А новата дали ще стане спомен?!

03.01.2007год.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??