30 oct 2024, 5:53

Посвещение 

  Poesía » De amor
93 1 0


 

                 На Н.

Всичко помня 

Всеки един момент 

Живея още в спомените

Затова съм влюбен в теб

И ще те обичам 

И ще се моля 

И ще мразя

И ще кротувам 

Без да те пипам 

Без да те усещам 

Без да те виждам 

Вечно ще те целувам 

 

Ще знаеш, че съм до теб

Ще усещаш че съм близо 

Ще ме чуваш в тишината

Ще усещаш моя притаен дъх 

 

Ще те прегръщам

Без да ме виждаш

Без да знаеш

Нито тук

Нито в сънищата

 

Душата ми твоята ще целува

И ще я пази 

Ще я милува 

И молива за нея ще рисува

И луната за нея ще танцува

И пияния за нея ще пирува 

И болния за нея ще се лекува 

Душата ми за твоята ще съществува 

 

Всяка твоя крачка

Всеки твой миг 

Всеки един допир на устните ти 

 

Унищожавам се… спри…

 

Моля те ела в съня ми 

Пак, пак и отново

Прегърни ме отново така топло 

И ме задуши 

И на клада ме изгори 

И на парчета ме разрежи 

И в дълбините ме удави 

 

Само в твоята прегръдка 

Всичко ще се промени 

Ти сама реши

 

                                     Обичам те!

© Blagoy Lazarow Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??