17 ene 2008, 6:31

Посветено 

  Poesía » De amor
513 0 3

"На Мама и Татко..."

първата копка пръст е за вас.

Мъртво ли е всичко свято,

нима това представляваше "Нас"?

"За моето любящо семейство..."

признавало само мойте грехове,

нека бъда пример за неподръжание,

та да не страда като мен.

Нека всички ме линчуват,

окачен на христовия кръст,

но  как да страдам, как да плача

щом душата ми жадува само мъст.

"На моята любима..."

ти пак разби моето сърце.

Така, че не забравяй, Скъпа...

и тази моя смърт беше за теб.

 

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??