10 nov 2009, 19:56

Посветено... 

  Poesía
526 0 6

    На Спас

 

 

Така красиво си ме омагьосал…

Да бъда твоя… С дух… С душа и тяло…

На теб да са наречени несънните ми нощи…

И само с теб да бъда… цяла…

 

Щастлива в нежното ти притежание.

Познала силата на женската си слабост…

Да си единствен изворът на моите желания...

Най-истинската моя същност… Смисъл… И начало…

 

Защото мен без теб не ме е имало...

Защото любовта ни е божествена поличба...

Ти мое бъдеще и нежно минало...

Създадена съм, за да те обичам!

 

 

 

 

       10.11.2009

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??