Мислих много - доста дълго време,
лъгах себе си може би,
а за какво ли - ти ми кажи!?
Думи не използва, нищичко не промълви,
единственото, което направи - целуна ме ти,
но ме остави да си мисля сама -
какво означаваше всичко това.
© Десислава Todos los derechos reservados