23.12.2007 г., 19:02 ч.

Посветено на М... 

  Поезия » Любовна
578 0 5

Мислих много - доста дълго време,

лъгах себе си може би,

а за какво ли - ти ми кажи!?

Думи не използва, нищичко не промълви,

единственото, което направи - целуна ме ти,

но ме остави да си мисля сама -

какво означаваше всичко това.

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??