4 dic 2008, 21:50

Посветено на всеки, който е дарен с властта да бъде обичан... 

  Poesía » Filosófica
579 0 4

Умът ми не го побира как колелото се върти,

защо светът никога не спира, когато затвориш ти очи?

Защо всичко ти се връща, тъпкано, по две, по три,

но ти все още не разбираш колко може да боли?!

 

И пак се връщаш пиян,

с поглед мътен, замечтан.

И сякаш властвайки над чужди страхове,
с дим закриваш смъртоносни грехове.

 

И съдник, и осъден си,

презираш всеки, който ти се врича.

И жив, и мъртъв си,

потъпкваш този, който те обича...

 

© Хрис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??