4 ene 2019, 13:11

Потърси любовта 

  Poesía » De amor
628 0 0

Не търси любовта там, където я няма.

Не търси любовта там, където тя е измама.

Не търси любовта където блести и лъщи.

Не търси я  под формата външна.

 

Потърси любовта в честните очи открити.

Потърси я в нежност и сила.

Потърси я в опора и закрила.

Потърси я в прегръдката крепка.

Потърси я на остров тих сред морето бурно,

където сродна душа ще те чака,

твоята ръка здраво  ще хване и редом с теб

в радост и болка ще остане.

 

© Anna Vakarelova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??