21 nov 2012, 13:24

Повече 

  Poesía
339 0 0

Разлиствам се.

С всяко утро

нов листец

се разтваря

в новата мен.

По-красива,

по-силна,

по-състрадаваща

на себе си

и на хората.

Очите виждат,

сърцето носи,

ръцете дават.

Повече.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??