Nov 21, 2012, 1:24 PM

Повече 

  Poetry
338 0 0

Разлиствам се.

С всяко утро

нов листец

се разтваря

в новата мен.

По-красива,

по-силна,

по-състрадаваща

на себе си

и на хората.

Очите виждат,

сърцето носи,

ръцете дават.

Повече.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??