20 ene 2006, 22:16

Повикът на Вампира 

  Poesía
991 0 6
Ела,ела при мен.
Ела,ела и вземи от мен този мрак.
Ела,ела и ме дари с живот.
Ела,ела и отнеси болката далеч от мен.
О,смъртни,ела и ме потопи в сладкия нектар,който тече в теб.
Кръвта ти ми дава живот!
Дай ми лекарството,което желая!
Дай ми най-непорочните удоволствия!
Искам да почуствам поне веднъж,че съм като теб.
Затова ела сега,ела при мен,любими!.. 

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??