18 sept 2006, 10:52

Повярвай! 

  Poesía
828 0 5

Не се предавай, мила!
Вярвай в глътката живот, в утрешния ден!
Не се предавай, мила!
Вярвай в щастието, вечността, във любовта...
Повярвай в мен!
Не се умаряй, мила!
Любувай се на загадъчната лунна светлина...
А утре слънцето ще грее за теб,
ще те дари със свойта топлина!
Не се умаряй, мила!
Не загърбвай света!
Животът е пред теб
и ще ти разкрие свойте чудеса!
Повярвай във това!
...
НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??