18 jul 2009, 10:21

Повярвай 

  Poesía » Filosófica
961 0 31

 

Повярвай, никак не е лесно

достойнството да съхраниш,

тъгата да превръщаш в песен,

криле загубил, да  летиш,

надеждата да не угасва,

дори в душата да вали,

живота - този миг прекрасен

в поезия да претвориш...

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??