18 июл. 2009 г., 10:21

Повярвай 

  Поэзия » Философская
963 0 31

 

Повярвай, никак не е лесно

достойнството да съхраниш,

тъгата да превръщаш в песен,

криле загубил, да  летиш,

надеждата да не угасва,

дори в душата да вали,

живота - този миг прекрасен

в поезия да претвориш...

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??