Мартеничка - червено с бяло -
Аз ви подарявам в този час,
Радост ви желая, слънце засияло,
Трудът удоволствие да е за вас!
Ей кокичето звъни с камбанка,
На полето зеленее се трева
И сякаш пролет пее вече вънка,
Чакана от птици и цветя!
Кичете мартенички до сърцето,
А после честитете от душа!
© Мария Todos los derechos reservados
Песничката е страхотна -
весела и с настроение за усмивки!