Защо изчезва тъй бързо
всичко, което обожаваме?
Така се завърта светът,
че сме устроени да страдаме.
Отвори очи, осъзнай прекрасното,
докато го има,
защото, удари ли часът
на истината - ще е минало.
14.03.2009 г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados